Förord till min e-bok

Nu är det på sluttampen med min e-bok med titeln som du ser i rubriken ovan. Här ger jag dig förordet jag skrivit. Hoppas det väcker en nyfikenhet att läsa boken.

Med den här boken vill jag förmedla hur det kan vara att hitta vägen tillbaka till hälsa och välbefinnande – utan genvägar.

Jag är en alldeles vanlig person som med åren och det liv jag levt, dragit på mig både högt blodtryck, en känsla av orkeslöshet och övervikt. Efter år av osunt leverne i kombination med alldeles för mycket tempo med negativ stress som följd är orsaken.

Har du som jag ägnat massor av tid, pengar och plågor för att gå ner i vikt? Har du som jag, provat Viktväktarna, GI, fasta, svältdieter, proteindrinkar, piller och pulver av allehanda slag?
 Har du, precis som jag, uppnått de resultat du satt som mål när det gäller vikten? Och, precis som jag, sakta men säkert plockat tillbaka kilon för att kanske plussat på några extra och därmed blivit aningen större än innan dieten?

Det sista året har saker och ting legat och mognat i mig. Jag har gjort mitt livshjul och ser att det är två saker som haltar: Hälsa och karriär/jobb. Familj, vänner, boende, ekonomi m.m. är det inga som helst bekymmer med. Jag hade inga problem med att målsätta mig inom vilket område som helst, utom min hälsa! Men nu har jag hittat ett sätt som passar mig. Jag har sänkt kraven på mig själv. För vad det hela handlar om är att må bra inifrån och ut! Det handlar inte om att komma i en viss storlek på kläder. För mig är inte det viktigt. Vilken insikt! Med denna bok hoppas jag kunna inspirera och motivera dig som läser den att hitta just din väg.

/Janet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *